Malerentreprise

Gennemtænkte løsninger med farver og design i centrum

Ønsker du rådgivning og vejledning om din maleropgave?

Malerentreprise fra A-Z

Som erfaren, professionel og prisbevidst malerfirma udfører vi malerentrepriser til både privat og erhverv. Vi servicerer ejendomsforeninger, detailhandelen, den kreative industri, kontormiljøer samt messer og udstillinger m.m.

Vi er din garanti for et professionelt og nyskabende håndværk. Med vores malerentreprise sikrer vi alt, fra en grundig gennemgang af tilbud og visualisering af mulighederne – til grundig rådgivning om farvevalg og design. Dermed opnår du optimal rådgivning i hele processen fra A-Z.

Med Total Maler får du en fast kontaktperson til din maleropgave, hvor en personlig dialog og et struktureret samarbejde er i fokus. Det giver de bedste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat.

Alle typer malerentrepriser

Udover traditionelle maleropgaver, udfører Total Maler også malerarbejde inden for hoved- og fagentrepriser. Vi står klar til at løse alle typer af renoverings, moderniserings-, og istandsættelsesopgaver i hele København og Nordsjælland.

Vi tager ansvar for din maleropgave og går altid struktureret til værks. Vi udfører opgaven tilfredsstillende, hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med det flotte resultat.

Total Maler står klar til at vejlede dig omkring farvevalg og nytænkende designløsninger, når du har brug for en professionel maler. Som kvalitetsbevidst malerfirma kan vi løse alle typer malerentrepriser.

Få råd og vejledning

Lad os klare din malerentreprise. Vi ved, at et flot resultat er betinget af godt håndværk, og det er præcis hvad vi kan tilbyde hos Total Maler.

Med fast base i Charlottenlund udfører vi malerarbejde i København og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 31 43 03 00 eller send os en e-mail på info@totalmaler.dk.

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Med Total Maler er maling meget mere. Det er farver, det er sammensætning, det er design, det er tendenser og personlig stil.
Og det er derfor; “Vi advokerer passioneret for livet i farver.”

  • Systematisk

    Løbende og personlig kundedialog med systematisk kvalitetssikring

  • Struktureret

    Et struktureret samarbejde med fast kontaktperson og kreativ rådgivning

  • Godt håndværk

    Fokus på produkter i høj kvalitet og levering af godt håndværk

Sæt farve på hverdagen

Kreative designløsninger til privat og erhverv

Få den rette rådgivning når du ønsker innovative kvalitetsløsninger inden for maling og design. Vi udfører kreative og individuelle maleropgaver med fokus på det gode håndværk, og vores kompetente team af dygtige malere har alle sans for deltaje, design og levering af et ekstraordinært resultat.

Vi ønsker et være dit foretrukne malerfirma i København og Nordsjælland, og vi tilbyder maleropgaver der skaber øget livskvalitet gennem et korrekt og gennemtænkt farvevalg. Lad os visualisere de mange muligheder for design og farver gennem tegninger, visuelle mock-ups og professionel rådgivning.

Tag Total Maler med på råd, når du ønsker at sætte farve på hverdagen med funktionelt design og maling.

Kontakt Total Maler

Få råd og vejledning til din næste maleropgave