Malerfirma

Sammen finder vi en løsning der er skræddersyet til dine behov for design og æstetik

Ønsker du rådgivning og vejledning om din maleropgave?

Det kreative malerfirma

Vi er et kreativt og innovativt malerfirma med fokus på det gode håndværk. Vi tilbyder gennemtænkte løsninger med farver og design i centrum.

Med Total Maler som dit foretrukne malerfirma er du sikret grundig rådgivning, en strukturerede arbejdsproces og et resultat i høj kvalitet. Vi står klar til at vejlede dig omkring farvevalg og nytænkende designløsninger, når du har brug for en professionel maler.

Vi deler gerne ud af vores store erfaring, og rådgiver omkring optimale løsninger og de rette produkter – på den måde har vi de bedste forudsætninger for et struktureret malerprojekt du bliver glad for i mange år.

Alle typer maleropgaver

Hos Total Maler udfører vi alle typer maleropgave til både privat og erhverv. Med vores store erfaring garanterer vi et flot og vellykket resultat – hver gang!

Skal facaden males eller skal træværket have nyt liv? Vi ønsker at tilbyde vores kunder veludførte resultater der giver større livskvalitet og en øget ejendomsværdi. Vi udfører bl.a:

 • Facademaling
 • Vægge & lofter
 • Døre & vinduer
 • Maling af radiatorer
 • Opsætning af væv, filt og tapet
 • Fuldspartling
 • Sprøjtemaling
 • Ind- og udvendigt træværk

Hør, hvordan Total Maler kan hjælpe med at visualisere og udfører kreative designløsninger. Som kvalitetsbevidst malerfirma kan vi løse alle typer malerentrepriser.

Få råd og vejledning

Vælg det rette malerfirma når du skal male. Vi løser både små og store maleropgaver, og med et professionelt team af dygtige malere kan vi skabe en naturlig sammenhæng mellem boligens forskellige rum.

Med fast base i Charlottenlund udfører vi malerarbejde i København og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 31 43 03 00 eller send os en e-mail på info@totalmaler.dk.

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Med Total Maler er maling meget mere. Det er farver, det er sammensætning, det er design, det er tendenser og personlig stil.
Og det er derfor; “Vi advokerer passioneret for livet i farver.”

 • Systematisk

  Løbende og personlig kundedialog med systematisk kvalitetssikring

 • Struktureret

  Et struktureret samarbejde med fast kontaktperson og kreativ rådgivning

 • Godt håndværk

  Fokus på produkter i høj kvalitet og levering af godt håndværk

Sæt farve på hverdagen

Kreative designløsninger til privat og erhverv

Få den rette rådgivning når du ønsker innovative kvalitetsløsninger inden for maling og design. Vi udfører kreative og individuelle maleropgaver med fokus på det gode håndværk, og vores kompetente team af dygtige malere har alle sans for deltaje, design og levering af et ekstraordinært resultat.

Vi ønsker et være dit foretrukne malerfirma i København og Nordsjælland, og vi tilbyder maleropgaver der skaber øget livskvalitet gennem et korrekt og gennemtænkt farvevalg. Lad os visualisere de mange muligheder for design og farver gennem tegninger, visuelle mock-ups og professionel rådgivning.

Tag Total Maler med på råd, når du ønsker at sætte farve på hverdagen med funktionelt design og maling.

Kontakt Total Maler

Få råd og vejledning til din næste maleropgave