Maling af bolig

Den enkle måde at øge ejendomsværdien på

Ønsker du rådgivning og vejledning om din maleropgave?

Skal boligen fornyes?

Når boligen skal renoveres eller fornyes er maling ofte én af opgaverne. Maling binder boligen sammen og skaber de yderste rammer i hjemmet. Fuldend dit hjem med kreative ideer og spørg Total Maler til råds når boligen skal males.

Intet er mere indbydende end et nymalet hjem, og skal boligen fremstå flot og indbydende – så kræver det en omgang maling. Med vores faglige stolthed samt sans for design og farvevalg, er vi en oplagt samarbejdspartner når boligen skal males.

Vi udfører professionelle maleropgaver for både privat og erhverv, og har et tæt samarbejde med flere bolig- og andelsforeninger. Vi ved, at et flot resultat er betinget af godt håndværk, og det er præcis hvad vi kan tilbyde hos Total Maler.

Ind- og udvendig maling

Uanset om din maleropgave er ind- eller udvendigt, så står vi klar til at hjælpe dig sikkert i mål. Vi udfører alt fra facademaling til en gennemført malerentreprise af dine indvendige rum. Vi er specialister i maling af huse og lejligheder i København og Nordsjælland.

Skal karme og paneler males eller skal boligen have nyt liv? Vi ønsker at tilbyde vores kunder veludførte resultater der giver større livskvalitet og en øget ejendomsværdi. Vi udfører bl.a:

 • Maling af lejlighed
 • Maling af hus & villa
 • Maling og ejendomme
 • Opsætning af væv, filt og tapet
 • Fuldspartling
 • Ind- og udvendigt træværk

Vi står klar til at vejlede dig omkring farvevalg og nytænkende designløsninger, når du har brug for en professionel maler.

Få råd og vejledning

Tag os med på råd når du skal male din bolig. Med et professionelt team af dygtige malere kan vi skabe en naturlig sammenhæng mellem boligens forskellige rum.

Med fast base i Charlottenlund udfører vi malerarbejde i København og hele Nordsjælland. Kontakt os på telefon 31 43 03 00 eller send os en e-mail på info@totalmaler.dk.

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

Med Total Maler er maling meget mere. Det er farver, det er sammensætning, det er design, det er tendenser og personlig stil.
Og det er derfor; “Vi advokerer passioneret for livet i farver.”

 • Systematisk

  Løbende og personlig kundedialog med systematisk kvalitetssikring

 • Struktureret

  Et struktureret samarbejde med fast kontaktperson og kreativ rådgivning

 • Godt håndværk

  Fokus på produkter i høj kvalitet og levering af godt håndværk

Sæt farve på hverdagen

Kreative designløsninger til privat og erhverv

Få den rette rådgivning når du ønsker innovative kvalitetsløsninger inden for maling og design. Vi udfører kreative og individuelle maleropgaver med fokus på det gode håndværk, og vores kompetente team af dygtige malere har alle sans for deltaje, design og levering af et ekstraordinært resultat.

Vi ønsker et være dit foretrukne malerfirma i København og Nordsjælland, og vi tilbyder maleropgaver der skaber øget livskvalitet gennem et korrekt og gennemtænkt farvevalg. Lad os visualisere de mange muligheder for design og farver gennem tegninger, visuelle mock-ups og professionel rådgivning.

Tag Total Maler med på råd, når du ønsker at sætte farve på hverdagen med funktionelt design og maling.

Kontakt Total Maler

Få råd og vejledning til din næste maleropgave